Waarom bevelen jullie landingspages aan die op de bestaande website lijkt?

Wat wij doen met de landginspages is het aantrekken van bezoekers. Onze teksten zijn SEO geschreven en hebben vaak een net iets andere insteek dan de teksten op de bestaande website. Op onze landingspage zullen dus bezoekers komen die geïnteresseerd zijn in de producten / diensten die u verkoopt. 

Doordat een bezoeker klikt op een linkje binnen onze landingspage kan deze doorgeleid naar uw website. Als dit er compleet anders uitzier dan schrikt dit een bezoeker af. Doordat de landingspage op de bestaande website lijkt hebben de meeste bezoekers niet eens door dat ze naar niet meer op de website zitten waar ze op binnen zijn gekomen.

Waarom maken jullie de landingspages met Jimdo?

Dit doen wij om de volgende redenen:

  • Jimdo website raken erg hoog in de zoekmachines door gebruik van snelle servers.
  • Moch u zelf een wijziging willen aanbrengen. Dan is dit zeer eenvoudig.
  • Mocht u de landingspages ooit over willen nemen dan betaald u Jimdo een vast bedrag per jaar waar u alles voor heeft. Zouden wij bijvoorbeeld WordPress gebruiken dan moet u ook een eigen hosting regelen.
Wat zijn de voordelen en nadelen van een e-mail adres zichtbaar voor bezoekers op de landingspages/website

Voordeel:

  • Bezoekers kunnen u een mail sturen zonder een contactformulier te hoeven gebruiken. Sommige bezoekers vinden dit fijn
  • Met een e-mail adres kan een bezoekers ook gemakkelijk op een later tijdstip contact opnemen.

Nadeel:

  • Uw e-mail adres zou kunnen worden opgepakt door een zogenaamde spambot. Deze kan u ongewenste reclame in uw postvak bezorger. Echter hebben de meeste mailproviders een strikte firewall die dit makkelijk tegengaat. 
Wat is een fotoalbum?

Met een fotoalbum laten wij foto’s van uw producten en/of diensten zien. Bezoekers krijgen hierdoor direct een sfeerimpressie. Een fotoalbum is dus ook direct uw portfolio.